Over Mij

Uw vastgoedcoach

Welkom bij Berta De Vastgoedcoach, uw vertrouwde partner in Roeselare voor een zorgeloze zoektocht naar uw ideale woning.

  • Bent u te druk om zelf op zoek te gaan?
  • Heeft u behoefte aan deskundige hulp bij het onderhandelen?
  • Wilt u absolute zekerheid over de juiste prijs van uw droomwoning?
  • Maakt u zich zorgen over de correctheid van alle vereiste documenten?
  • En hoe kunt u het beste omgaan met veranderende wetgevingen, zoals bijvoorbeeld de woonbonus?

Service

Als Vastgoedcoach Berta uit Roeselare bied ik professionele ondersteuning aan mensen die zelf hun huis willen verkopen of aankopen.

Bij ons hanteert uiterst redelijke tarieven, waardoor klanten bij de verkoop of aankoop van hun vastgoed duizenden euro’s kunnen besparen.

Bovendien leggen wij binnen onze formule veel nadruk op het benutten van alle mogelijkheden om de opbrengst van uw vastgoed aanzienlijk te verhogen, met potentieel duizenden euro’s extra.

missie

Onze missie bij Vastgoedcoach Berta is om elke klant te begeleiden met deskundig advies en ondersteuning bij het verkopen of aankopen van vastgoed, met als doel een stressvrije en succesvolle transactie te realiseren. We streven ernaar om waarde toe te voegen aan het vastgoed van onze klanten, zodat ze optimaal kunnen profiteren van hun investering.

visie

Bij Vastgoedcoach Berta streven we ernaar om dé vertrouwde en toonaangevende vastgoedpartner te zijn in Roeselare en omgeving. Onze visie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige service, het opbouwen van langdurige relaties en het streven naar uitmuntendheid in elke stap van het vastgoedproces.

Beschikbare panden

Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod aan beschikbare panden.
Neem een kijkje hieronder en ontdek de diverse selectie van beschikbare panden.

Wendy helpt je graag

Maak kennis met Berta, uw deskundige vastgoedcoach in Roeselare. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, staat Berta klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij al uw vastgoedbehoeften.

Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning, uw huis wilt verkopen of advies nodig heeft over investeringen, Berta biedt professioneel advies en persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Vertrouw op Berta, uw betrouwbare partner in vastgoed.

Contact

Heb je vragen? Contacteer mij vrijblijvend!