Property Detail

Woning
Waterplasweg 11
O
€ 1.497.000,00
Eigenaar: Mieke en Geert Sonneville-Devolder

Beste potentiële kopers,
Met een mengeling van nostalgie en opwinding kondigen we aan dat ons prachtige huis in Oostduinkerke nu beschikbaar is voor de volgende gelukkige eigenaar. Naarmate we een jaartje ouder worden, onze kinderen de deur uit zijn en vele gelukkige jaren in dit huis te hebben doorgebracht, is het tijd voor een nieuwe fase in ons leven.

Dit gezellige en ruime huis op 1297m² met een bewoonbare oppervlakte maar liefst 445m² is de perfecte plek voor een gezin om herinneringen te creëren en te koesteren. Het beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 ruime woonkamers, 2 dressings, een bureau, een goed uitgeruste keuken, een heerlijke tuin met zwembad en poolhouse met infrarood cabine.
Gelegen in een rustige buurt van de zee biedt het de ideale combinatie van privacy en nabijheid tot voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. EPC B!

Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van ons huis of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail: geert@sonneville.net of mieke@sonnevile.net. We verwelkomen u graag om ons huis te bekijken en te ervaren wat het te bieden heeft.