Waarom

WAAROM

Bij een vastgoedverkoop komt meer kijken dan alleen het adverteren van jouw pand. Er moeten verschillende attesten en keuringen opgevraagd worden bij de juiste instanties. Er zal onderzoek moeten uitgevoerd worden naar onder andere de bodem, de overstromingsgevoeligheid en de eventuele voorkooprechten. Je moet verscheidene uittreksels opvragen bij jouw gemeente- of stadhuis om de stedenbouwkundige info van jouw pand te verkrijgen.

Graag neem ik deze taak uit handen en zorg voor het volledig dossier in samenwerking met jouw notaris.

ADVERTEREN

Een goede advertentie is zeer belangrijk want “vertrouwen = kopen”. We adverteren op de meest succesvolle vastgoedwebsites en posten gericht op sociale netwerken.

Ook maken we gebruik van een persoonlijk interview die we hieraan koppelen waarin je kan vertellen wie jullie zijn of wat de buurt zo gezellig maakt om er te wonen.

Het is belangrijk dat kandidaat-kopers onmiddellijk geboeid zijn en overgaan tot actie.

PROFESSIONELE FOTO’S

Eén foto zegt meer dan duizend woorden, je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Hier begint dan ook meteen de moeilijkste en belangrijkste stap van het verkoopproces: het aantrekken van mogelijke kopers. Foto’s van hoge kwaliteit genomen door onze professionele fotograaf. Onze blauweluchtgarantie zal niet enkel de kwantiteit maar ook de kwaliteit van potentiële kopers aanzienlijk verhogen.

TELEFONIE EN E-MAILSERVICE

U dient bij een verkoop ten alle tijden bereikbaar te zijn om geen kansen te mislopen, wij nemen voor u graag de telefonie en mails uit handen zodat u geen kostbare tijd verliest.

BEZOEKDAG

Een goed voorbereidde eigenaar is er twee waard!

Samen stippelen we een door u gekozen bezoekmoment uit en zetten de laatste puntjes op de I om de woning volledig tot zijn recht te laten komen.

SLEUTELSERVICE

Gedaan met verlof nemen om de energiedeskundige- elektrische keurder , fotograaf en asbestdeskundige binnen te laten.

Uiteraard doet iedereen zijn uiterste best om zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip aanwezig te zijn, maar is dit niet altijd mogelijk. Maak gebruik van onze sleutelservice zodat u niet iedere keer verlof moet nemen.

CONTACT MOMENTEN

Door op regelmatige tijdstippen samen te zitten bespreken we het verloop van de campagnes, hoeveel bezoeken er zijn geweest en hoeveel we nog verwachten. U zal telkens een verslag ontvangen hiervan zodat u van alles op de hoogte blijft. Ook de bezoekdag zal besproken worden in een contactmoment.

Contact

Heb je vragen? Contacteer mij vrijblijvend!